Emballage

Som kunde hos Textile Logistics, er du sikker på at dine varer altid fremstår pæne og ubeskadigede når de kommer frem til slutkunden. Vi har altid den rette emballage klar, til at pakke dine varer i og vi kan tilbyde fordelagtige priser på alle typer emballage. Samtidig sørger vi for, at dit firmanavn fremgår tydeligt på pakkerne, så alle vil kunne se hvor de kommer fra.

Al slags emballage

Det er meget vigtigt for os, at jeres varer kommer frem til kunden, i samme stand som de forlod vores lager. Derfor sørger vi altid for, at jeres varer bliver pakket så forsvarligt som muligt. Vi har et stort udvalg af emballage, lige fra boblekuverter til de største emballage-kasser der findes på markedet, og vi har altid den rette emballage klar, til at pakke dine varer i. Vi har mulighed for at tilbyde dig emballagen til en særdeles god pris, da vi køber stort ind hos forhandlerne og dermed altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser på al slags emballage. I kan altså opnå store besparelser på emballagen, ved at outsource ’pluk-og-pak’-processen til os og koncentrere jer om, at udvikle jeres forretning og øge indtjeningen imens.

Eget logo

Vi ved, at en stor del af jeres markedsføring og positionering af forretning, er forbundet med den emballage som jeres varer sendes og modtages i. Vi garanterer derfor, at jeres identitet er synlig for kunden og sørger for, at jeres eget logo fremstår klart og tydeligt på følgesedlen, der er vedhæftet den emballage, jeres varer sendes i. Alle pakker, store som små, repræsenterer dermed jeres forretning, hvilket medvirker til, at kendskabet til jeres brand forøges, samt muligheden for WOM-omtale.

Forsvarlig forsendelse

Vi kender vigtigheden af, at varerne fremstår pæne og ubeskadigede når de kommer frem til kunden og det er én af vores målsætninger, at leve op til disse krav HVER gang en vare sendes og modtages. Derfor bliver alle varer forsvarligt og pænt pakket ind og leveret i samme stand som vi har modtaget dem fra leverandøren. Vi sørger for at dine varer ikke bliver beskadiget i emballagen, ved at bruge støddæmpende indlæg, eller andet emballagefyld som beskyttelse mod slag og bump. Der er altså ingen grund til at bekymre sig, om varen fremstår præsentabel ved modtagelse, da vi altid garanterer at varerne fremstår pæne og ubeskadigede, når de afleveres hos kunden.

Ønsker du at høre mere