Forsendelse

Forsendelse af dine varer er omdrejningspunktet i vores forretning. Dette er den største og vigtigste del af logistikken og et afgørende punkt når man skal vælge lagerhotel. Der findes mange forskellige muligheder for forsendelse af varer. Derfor synes vi det er vigtigt at hjælpe og rådgive på dette område, så vi kan tilbyde dine kunder en bred vifte af muligheder og en følelse af, at have medbestemmelse på dette område. Herunder kan du se nogle af de forsendelsesmuligheder, som kunden vil kunne vælge imellem, når pakken skal sendes.

Forsendelsesmuligheder

Der findes rigtig mange forskellige muligheder for at få fragtet varer både nationalt og internationalt, derfor er det vigtigt at samarbejde med et lagerhotel der kender markedet og alle de muligheder der findes. Når du overvejer om det kan betale sig, at ekspandere til udenlandske markeder, vil fragtpriserne have stor betydning for dit valg. Der er mange penge at spare ved at vælge den helt rigtige løsning, så ring til os og lad os hjælpe dig med at finde den rette forsendelsesløsning til netop din webshop.

Ordrer inden kl.15 – afsendes samme dag

For rigtig mange kunder, er hurtig levering en høj prioritet og en vigtig faktor for beslutning om køb hos en webshop. Hos Textile Logistics afsendes alle ordrer der kommer ind, inden kl.15, samme dag.
Mange webshops tilbyder allerede denne service, for at ’indfange’ tvivlende kunder.
Én ting, som kan have markant positiv indflydelse på din konverteringsrate, er at vise et digitalt ur på hjemmesiden, der angiver hvor lang tid kunderne har tilbage, hvis de vil nå at bestille en vare til afsendelse samme dag.

Track and trace

Når vi sender en ordre fra vores lager, indtaster vi alle informationer omkring ordren i dit system. Du kan herefter sende kunden en mail med leveringsoplysningerne samt et track and trace-nummer. Under menupunktet ’Integration’ kan du læse mere om, hvordan vi interagerer med dit system.

Ønsker du at høre mere