Frihed

Frihed er noget som de fleste iværksættere søger – og sætter stor pris på. Friheden til at afprøve nye ideer, frihed til at planlægge sin egen arbejdstid og frihed til at være sammen med familien - frihed som skaber værdi for dig. Ved at have dine varer på et lagerhotel, bliver du langt mere uafhængig af at være til stede fysisk. På denne måde opnår du den ultimative frihed i forhold til din forretning.

Frihed som kan skabe værdi

Mange iværksættere glemmer at medregne deres egen arbejdstid og arbejdsindsats, når de vurderer om en investering eller et projekt er rentabelt, hvilket er uhensigtsmæssigt og kan give en skævvridning af tallene. Dette medfører ofte forkerte beslutninger da ikke alle faktorer medregnes.
Overvejer du at overlade din forretnings logistik til Textile Logistics, er din egen arbejdstid yderst relevant at medregne. Hvis 2-3 timers dagligt arbejde kan frigøres, hvor stor en værdi vil det så have for din hverdag? Mange vil argumentere for, at egen arbejdsindsats ikke skal værdisættes, da man er nødt til at arbejde ’gratis’ for sin virksomhed, hvilket også giver mening i en vis grad. Men hvad hvis man ser omvendt på det? Hvad kunne du så have tilføjet af værdi til din virksomhed på de 2-3 timer dagligt? Denne værdi kan både bestå af marketingaktiviteter, mersalg, familietid m.m.

Geografisk frihed

Et lagerhotel kan også give dig en geografisk frihed. På denne måde kan du kombinere en familieferie eller forretningsrejse, med pasningen af din forretning. Langt de fleste arbejdsopgaver der hører til en forretning, vil kunne klares fra en computer med internetforbindelse. Vi sørger for, at få ekspederet alle dine daglige ordrer, mens du kan logge ind på din side og tage dig af kundespørgsmål osv. Så hvis du har et lagerhotel der klarer alle de daglige lageropgaver, så kan du faktisk passe din forretning, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ønsker du at høre mere