Import og Eksport

Går du rundt med tanken om, at ekspandere din forretning til udenlandske markeder? Eller skal du til at bestille varer uden for EU, for første gang? Der er mange ting at være opmærksom på, når man opererer på fremmede markeder, og logistikken er ofte den afgørende brik, der bestemmer om det kan betale sig eller ej. Vi har mange gode samarbejdspartnere fordelt på mange af de vigtige import- og eksportmarkeder, hvilket gør, at vi er i stand til at hjælpe dig med en god logistikløsning, når du bevæger dig ud på fremmed grund.

B2B/B2C levering til udlandet

Logistikken er altafgørende når du planlægger at ekspandere din forretning til udenlandske markeder. For at være konkurrencedygtig og vinde markedsandele fra de lokale og nationale konkurrenter, er du nødt til at være stærk på leveringsområdet. Hvis du ikke kan tilbyde favorable fragtpriser og leveringstider der lever op til kundernes forventninger, kan du godt regne med at miste en stor del af den potentielle omsætning til nationale konkurrenter, der er stærke på netop disse punkter.
Vi hjælper dig med at sammensætte en løsning, der gør dig yderst konkurrencedygtig. Vi har gode leveringsaftaler i de fleste store EU-lande og har du et specifikt marked i tankerne, er vi altid parate til at udvide porteføljen af samarbejdslande

Spar penge ved import

Du har måske oplevet, at en leverandør tilbyder dig at stå for fragten af dine varer, mod betaling, når du skal have importeret dine varer. Dette er en nem løsning for dig, for hvordan klarer man ellers, at få fragtet sine varer fra en lille provins i Kina og hjem til Danmark, uden at skulle hente dem selv?  Problemet ved denne løsning kan dog være, at din leverandør ikke har formået at få en god leveringsaftale til lige netop Danmark, og på denne måde bliver det pludselig meget dyrt at få fragtet sine varer hjem.
Vi vil gerne være behjælpelige med at kigge dine nuværende leveringspriser igennem, og give dig et bedre tilbud, såfremt vi har mulighed for at hente varerne billigere end din leverandør kan sende dem.

Brev, kasse, palle eller container

Vi kan hjælpe dig med at få fragtet dine varer både ind og ud af landet, uanset mængde og størrelse på forsendelsen
Er det første gang du skal have fragtet en hel container hjem, har vi dygtige samarbejdspartnere, som står klar til at hjælpe dig. Uanset om det er et enkelt kolli eller en hel container du skal have fragtet hjem, står vi klar til at hjælpe dig og lave en favorabel fragtaftale. Ingen kunder er for store eller for små til os.

Ønsker du at høre mere