Integrationer

Vi integrerer med dit system uden dyre integrationer. Her håndtere vi de fleste B2B og B2C systemer. Vi henter dine ordre løbende og indtaster de nødvendige informationer i dit system, enten manuelt eller automatisk, så vi sikre at det bliver gjort som du gerne vil have det og hvordan vi gør det bedst og mest effektivt for os og dit system. Vi får opsat en bruger til dit system med den nødvendige adgang, så vi sikre dig og os, at vi får det bedste ud af samarbejdet, så vi hurtigt og effektivt kan ekspedere dine ordre og yde den bedste service til dine kunder.

Ingen begrænsninger

Det vil ikke være nødvendigt for dig, at skulle installere integrationer. Vi kan tilpasse os alle typer B2B og B2C systemer, så der ikke er risiko for begrænsninger eller tab af data. Uanset om du benytter Magento, Dandomain, Scannet, OSCommerce, Prestashop, Shopify, Woocommerce eller et helt andet system, vil det ikke på nogen måde, være en begrænsning for vores samarbejde.

Fremtidssikret

Når du er kunde hos os, skal du ikke bekymre dig om fremtidige ændringer. Opstår der et behov for at benytte en integration, så er dette noget som vi tager os af at udvikle og vedligeholde. Der er derfor ingen risiko for at vi i fremtiden kræver, at du skal have udviklet en integration. Dette tager vi os af.

Gensidig sikkerhed

Det er meget vigtigt for os, at et samarbejde fungerer optimalt og begge parter har tiltro til hinanden. Når vi skal have brugeradgang til din hjemmeside, vil det både være en sikkerhed for os og for dig, at der gives begrænset adgang, så vi kun kan hente den nødvendige data.  Er du i tvivl om, hvordan en bruger med begrænset adgang sættes op i lige netop dit shopsystem, så kan vi også hjælpe med dette.

Ønsker du at høre mere