Muligheder

Vi vil gerne kunne tilbyde dig, så stort et udvalg af tillægsydelser som overhovedet muligt. Der vil ofte være mange andre behov, end kun den daglige pick and pack process. Derfor har vi udarbejdet en liste, med de forskellige ekstra services vi kan tilbyde.

Tillægsydelser

  • Tape med logo: Vi sætter din forretnings navn eller logo på tapen, der bruges til at forsegle emballagen med. Dette er en billig, nem og hurtig måde at skabe opmærksomhed omkring dit brand/firmanavn.
  • Emballage med logo: Vi har mulighed for at fremstille emballage med dit logo på. På denne måde er dit logo langt mere iøjnefaldende og dine pakker vil være nemme at kende for kunden.
  • Gaveindpakning: Lad os pakke dine varer ind i et fint gavepapir, så de kan sendes direkte til kunden som gaver til fødselsdag, jul, konfirmation, jubilæum osv.
  • Lageroptælling/status: Vi kan klare de kedelige opgaver som lageroptælling og status, for dig. Vi kan enten have en fast ordning, hvor lageret for eksempel bliver talt op, hver halve år, eller vi kan lave lageroptælling når du ønsker det.
  • Pakning af produkter: Vi kan lave forskellige mix og sampak af dine varer. Hvis du for eksempel kører en speciel kampagne, i en periode og vil have bestemte produkter, der sælges sammen. Eller hvis der skal vedlægges præmier eller gaver til en ordre, så pakker vi den ønskede kombination af varer, så kunden modtager den korrekte sammensætning af varer.
  • Vejning: Vi kan også veje dine forskellige varer og produkter hvis du har behov for at kende vægten på en ordre til afsendelse.

Denne liste repræsenterer kun et udvalg, af de tillægsydelser, som vi gerne vil være behjælpelige med. Har du derfor et ønske, som ikke findes på listen, er vi altid åbne for nye tiltag og idéer.

Ring blot til os på +45 23 11 46 51, så vil vi bestræbe os på, at imødekomme lige netop dine behov.

Ønsker du at høre mere