Oppresning

Texpress™ er specialiseret inden for oppresning af konfektion.

Vi kan give dine tekstiler den rigtige behandling, i den kvalitet de fortjener, uanset om det gælder oppresning, pletter, lugt eller kontrol af fejl.

 

Vores kapacitet

Vi kan behandle meget store mængder tøj i en automatisk proces i store damptunneler, eller håndtere opgaver, hvor tøjet skal gennem menneskehænder.

Vi har hvert eneste stykke tøj i hånden og er ikke tilfredse, før varerne har opnået den perfekte finish.

Nogle gange ser vores kunder – tøjproducenterne – slet ikke varerne, før de hænger ude i butikkerne. De er trygge ved at overlade kvalitetskontrollen til os.

Vi disponerer over

  • Damptunnel
  • Dampdukker
  • Industrivaskemaskiner
  • Toppres
  • Buksepres
  • Strygeborde
  • Ozonrenser

Fejlkilder

Ofte er tøjet transporteret over lange strækninger, så der kan let opstå mindre skader på tekstilerne. Det kan være strækskader, fugt, lugt eller mugpletter.

Vi håndterer kontrolfunktioner

Vi kan også kontrollere for manglende knapper, uhæftede tråde, skæve lommer, søm der er skredet, misfarvninger, smuds og rustpletter efter nåle.

Kvalitet

Det er de færreste der vælger at sende beskadigede varer direkte ud i butikkerne, hvor ekspedienterne så må igang med strygejernet, i en ledig stund.

Man kan jo vælge den sikre måde, nemlig at lade Texpress™ klare oppresning, rensning eller kontrol af fejl og mangler.

Der kommer ingen ubehagelige overraskelser med reklamationer fra butikkerne, fordi vi allerede har fanget eventuelle problemer i opløbet:. Det kunne være løse knapper, uhæftede tråde, misfarvninger, smuds og rustpletter efter nåle – Mulighederne er desværre mange.

Skulle vi støde på fejl, kontakter vi straks kunden, for drøftelse af videre håndtering.

Ønsker du at høre mere