Om os

Textile Logistics har nu 5 afdeling her i Ikast på 45.000 m2 og vi udvider konstant. Textile Logistics ønsker at kunne spejle sig i vores kunder. Vi ønsker at hjælpe til med at vores kunder får succes. Der skal være fælles gevinst ved samarbejdet. For at opnå dette, arbejder vi hårdt på at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og sørger altid for at den del af værdikæden som er overladt til os, skal fungere bedst muligt.

Sikkerheds niveau 30

Sikringsniveauet giver en indikation af, hvor sikkert dine varer opbevares. Det påkrævede sikringsniveau afhænger af, hvilke varer du skal have opbevaret. Forsikringsselskabernes priser varierer, alt efter hvilket sikringsniveau dine varer befinder sig på.Vores lokaler er som standard sikret på niveau 30.

Rent, ryddeligt og isoleret

Vi kender vigtigheden af, at varen fremstår ubeskadiget og præsentabel for kunden, når den bliver leveret. Derfor er renlighed og orden en vigtig del af vores koncept og alle vores lagerlokaler er pæne, rene og opvarmet, så både tekstiler, sko og eventuelle frost-følsomme produkter holdes rene og frostfri.

Hylder, paller og kolli

På vores lager kan dine varer blive opbevaret efter behov og som du ønsker det. Vi stiller frit hylder til rådighed, så dine varer kan opbevares mest overskueligt og så de er nemme at finde f.eks. kan de opdeles farver, størrelser og vægt. Har du mange af samme slags varetype, kan løsningen være at have få styk på hylderne og resten af varerne pakket ned i kasser, hvorfra der kan fyldes op på hylderne når der mangler.
Har du stor omsætningshastighed på dine varer, kan det bedst betale sig at lade forsendelserne forblive indpakket og ikke opsættes på hylder først. Dette giver også mulighed for at udnytte pladsen og dermed kan du spare penge.

Ønsker du at høre mere